По-русски
Informācijas tālruņi: 28816377, 28816577 Bezmaksas piegāde Rīgā*
Preču katalogs Mobilie telefoni, Foto tehnika, Video tehnika, Televizori, Datortehnika, Spēļu konsoles, Droni, Sadzīves tehnika, Mazā sadzīves tehnika, Mājas elektronika, Kondicionieri un sausinātāji, Siltumtehnika, Sports un atpūta, Makšķerēšana un medības, Dārzam un mājai, Navigācijas ierīces, Monitori, Biroja tehnika, Mēbeles, Būvniecībai, Santehnika, LEGO konstruktori, Drošības iekārtas, Pulksteņi

×
Mobilie telefoni
Foto tehnika
Video tehnika
Televizori
Datortehnika
Spēļu konsoles
Droni
Sadzīves tehnika
Mazā sadzīves tehnika
Mājas elektronika
Kondicionieri un sausinātāji
Siltumtehnika
Sports un atpūta
Makšķerēšana un medības
Dārzam un mājai
Navigācijas ierīces
Monitori
Biroja tehnika
Mēbeles
Būvniecībai
Santehnika
LEGO konstruktori
Drošības iekārtas
Pulksteņi
 
  Autorizācija
Ievadiet lietotāja vārdu
Vēlama parole (vismaz 8 simboli)
 
Sportistiem
Meklēt
Garmin FR 60 HR
Cena:
109 €
 
 
Pirmā iemaksa
Līzinga termiņš
Pirmā iemaksa

Ikmēneša maksājums

(*aptuvens aprēķins)

 Apraksts
  • Ja komplektā iekļauts arī bezvadu gaitas mērītājs, ierīce izseko arī ātrumu un distanci neatkarīgi no atrašanās vietas. Izmantojiet FR60 treniņa ierīces, lai iegūtu pēc iespējas labākus rezultātus nodarbības laikā. Pēc tam, FR60 ar bezvadu starpniecību uz Jūsu datora nosūta treniņa laikā uzkrātos datus, ko vēlāk varat izmantot, lai analizētu paveikto.
  • Trenažieru zālē vai uz ceļa, FR60 izseko visam Jūsu nodarbībās paveiktajam, ieskaitot laiku, pulsu, sadedzinātās kalorijas, apļa laikus un vidējo aritmētisko, kā arī daudz ko citu. FR60 lepojas ar savām modernizētajām treniņa ierīcēm, kā piemēram, nodarbību trauksmi un Virtual Partner™, kas piedāvā iespēju Jums cīkstēties ar virtuālu treniņa partneri, kas ļaus Jums uzlabot Jūsu sniegumu. Visa ierīces panākuma pamatā ir bezvadu ANT+™ tehnoloģija, kas ļauj sazināties ar citām ANT+ saderīgām ierīcēm, kā piemēram, esošajam pulsometram, papildus soļu mērītājam, vai pat ANT+ saderīgam fitnesa aprīkojumam.
  • Ar ANT+ ērto bezvada savienojumu, FR60 savienojas ar papildus bezvada soļu mērītāju, kas precīzi izmēra Jūsu paveikto distanci un uzrādīto ātrumu bez sarežģījumiem, neatkarīgi no atrašanās vietas. Izmantojot modernizēto paātrinājuma mērītāja tehnoloģiju, soļu mērītājs uzkrāj un nosūta precīzus datus par Jūsu veiktajām kustībām, distanci un ātruma mērījumiem, kas ir 98 procentu precīzi.
  • Ierīce ar bezvadu tehnoloģijas palīdzību savienojas arī ar svara ziņā vieglu, elastīgu digitālu pulsometru, sniedzot tūlītēju reakciju par to cik enerģiski Jūs nodarbojaties. FR60 nepārtraukti izseko līdzi Jūsu sirds sitieniem un uzrāda Jūsu pulsa zonu, lai Jūs varētu aplūkot un uzlabot savu sagatavotības līmeni.
  • Kad ierīce tiek savienota ar papildus ātruma / kadences sensoru, FR60 izseko Jūsu riteņbraukšanas nodarbībās veikto ātrumu un distanci. Šis bezvadu ātruma / kadences sensors tiek piestiprināts drošā veida uz Jūsu velosipēda un izmēra Jūsu nomīto kadenci un riteņa ātruma visa ceļa garumā. Jūs varat izmanot to arī, lai veiktu nodarbības iekštelpas, jo sensoru ir iespējams arī pievienot uz aizmugurējā riteņa.
  • Tiklīdz esat reģistrējis nobraukto daudzumu, FR60 ar bezvadu palīdzību, automātiski pārsūta datus uz Jūsu datoru. Nekādu vadu, nekādu stiprinājumu. Dati jau ir tieši tur, gatavība, lai tos varētu analizēt, kategorizēt un iespējo dalīties ar tiem caur mūsu tiešsaistes sabiedrību, Garmin Connect.


Ražotāja aprakstsGarmin FR 60 HR
 Datu lapa (tehniskie parametri)
Ierīces izmēri (W x H x D) cm 5.6 x 3.8 x 1.3 (Men); 5.2 x 3.8 x 1.4 (Women)
Displeja izmērs (W x H) cm 2.0 x 2.8
Displeja izšķirtspēja (W x H) pixels 56 x 31
Baterijas tips Coin cell battery (CR2032)
Baterijas darbības laiks (stundās) Äī 12-ņč ģåń’öåā
Bezvadu tīkls (WLAN) -
Bluetooth +
Ūdens drošība +
GPS augsta jūtība -
Iebūvēta atmiņa -
Bāzes karte -
Iespēja ielādēt kartes -
Svars (gr) 44 (Men); 41 (Women)
Garantija (gads) 2


Copyright © 2005
Interneta veikala discover.lv informācijas kopēšana un pārpublicēšana bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta. Autortiesības
Distances līguma noteikumi un atteikuma tiesības
Теl. (+371) 28816377, (+371) 28816577
E-mail: info@discover.lv

Šodien ir: 29.03.2024
Visi veikala piedāvājumi spēkā: 29.03.2024