По-русски
Informācijas tālruņi: 28816377, 28816577 Bezmaksas piegāde Rīgā*
Preču katalogs Mobilie telefoni, Foto tehnika, Video tehnika, Televizori, Datortehnika, Spēļu konsoles, Droni, Sadzīves tehnika, Mazā sadzīves tehnika, Mājas elektronika, Kondicionieri un sausinātāji, Siltumtehnika, Sports un atpūta, Makšķerēšana un medības, Dārzam un mājai, Navigācijas ierīces, Monitori, Biroja tehnika, Mēbeles, Būvniecībai, Santehnika, LEGO konstruktori, Drošības iekārtas, Pulksteņi

×
Mobilie telefoni
Foto tehnika
Video tehnika
Televizori
Datortehnika
Spēļu konsoles
Droni
Sadzīves tehnika
Mazā sadzīves tehnika
Mājas elektronika
Kondicionieri un sausinātāji
Siltumtehnika
Sports un atpūta
Makšķerēšana un medības
Dārzam un mājai
Navigācijas ierīces
Monitori
Biroja tehnika
Mēbeles
Būvniecībai
Santehnika
LEGO konstruktori
Drošības iekārtas
Pulksteņi
 
  Autorizācija
Ievadiet lietotāja vārdu
Vēlama parole (vismaz 8 simboli)
 
Tūrisma
Meklēt
Garmin Oregon 550T
Cena:
390 €
 
 
Pirmā iemaksa
Līzinga termiņš
Pirmā iemaksa

Ikmēneša maksājums

(*aptuvens aprēķins)

 Apraksts
  • Iemūžiniet atrašanās vietas un atmiņas ar Oregon 550 3,2 megapikseļu auto focus digitālo kameru ar 4x digitālo pietuvināšanu. Katra uzņemtā fotogrāfija tiek automātiski apzīmēta ar vietu, kur tā tika uzņemta, ļaujot Jums doties uz savu iemīļotu vieto arī tālākajā nākotnē. Ierīce ļauj uzņemt un aplūkot fotogrāfijas gan portreta, gan ainavas skatā. Ar ierīces 850 MB iebūvēto atmiņu, fotogrāfijām vienmēr pietiks vieta. Lai tās ievietotu tiešsaitē, Jums atliek tikai savienot ierīci caur USB un ielogoties my.Garmin.com, lai augšupielādētu un ievietotu savas fotogrāfijas Picasa™ tīmeklī, kas ir populāra tiešsaistes fotogrāfijas apmaiņas kopiena, kas domāta draugiem un ģimenes locekļiem, kas atrodas visapkārt pasaulei. Lai papildinātu ietilpību, ievietojiet microSD atmiņas karti; Jūs pat varat aplūkot fotogrāfijas no citām ierīcēm, kas lieto microSD karti, izmantojot Oregon attēlu aplūkotāju,
  • Oregon 550 padara ārpustelpu navigāciju vieglu ar tā izturīgo un saulē salasāmo, 3 collu krāsu pieskārienjutīgo displeju. Interfeiss ir viegli lietojams, līdz ar to Jūs pavadīsiet varāk laika izbaudot dabu un mazāk laika meklējot informāciju. Vienlaikus gan iztrurīgs un ūdensdrošs, Oregon 550 ir radīts lai pārciestu visus elementus: nelīdzenumus, putekļus, netīrumus, kā arī ūdeni, padarot to par nepārspējamu un izturīgu navigātoru.
  • Oregon 550 ierīcei ir iebūvēts 3 asu elektroniskais compass, kurš parāda Jūsu virzienu, pat tad, kad esat uz vietas vai neturat ierīci vienā līmenī. Tā barometriskais altimetrs izseko izmaiņām spiedienā, lai precīzi noteiktu augstumu, kā āri izmantot to pa laikam, lai noteiktu barometrisko spiedienu, kas palīdzēs Jums nojaust par mainīgajiem laika apstākļiem. Ar ierīces augstas jutības, WAAS- iespējoto GPS uztvērēju ar HotFix™ satelītu paredzamību, Oregon 550 nosaka Jūsu atrašanās vietu ātri un precīzi, kā arī turpina nepārtaukti uzturēt GPS atrašanās vietu, pat vissmagākajā aizsegā un dziļās ieplakās.
  • Oregon 550 ir aprīkots ar vispasaules pamatkarti un papildus ēnotu reljefu. Pieivenojot papildus detalizētības ir vieglāk par vieglu: ievietojiet MapSource® microSD atmiņas karti, kas ir aprīkota ar detalizētām kartēm. Oregon atbalstu lielu daudzumu dažādu karšu, kas ir piemērota katra gaumei un vajadzībām. Pievienojiet detalizētas ielu kartes, lai saņemtu precīzas norādes uz savu gala mērķi. Pievienojiet topogrāfiskās kartes, lai izmantotu Oregon 3-D karšu, kā arī augstuma noteikšanas sniegtās iespējas. Vai arī pievienojiet BlueChart® g2 kartes, kas sniedz visu nepieciešamo, lai pavadītu jauku dienu uz ūdens virsmas, ieskaitot dziļuma kontūras, navigācijas palīgierīces un ostas.
  • Iesaistieties datorizētajā geoaching pasaulē ar Oregon 550 ierīci, izmantojiet to, lai veikli lejupielādētu līdz pat 5000 slēptuvēm, ar informāciju par atrašanās vietām, apkārtni, sarežģītību, padomiem un paskaidrojumiem – vairs nekādu papīra izdruku un pašrocīgi ievadītu koordinātu. Ērts un viegls. Oregon 550 ir īstais ceļabiedrs meklējot apslēptās bagātības.
  • Ar Oregon 550 Jūs varat dalīties ar savām norādēm (waypoints), takām, maršrutiem un geocache norādēm bez jebkādu vadu līdzdalības ar jebkuru citu no saderīgajām ® un Colorado® ierīcēm un to lietotājiem. Tagad Jūs varat pārsūtīt savu iemīļotāko maršrutu vai geocache atrašanās vietu savam draugam, bez jebkādām grūtībām. Atliek tikai nospiests „send” lai pārsūtītu savu informāciju uz sev līdzīgam ierīcēm.


Ražotāja aprakstsGarmin Oregon 550T
 Datu lapa (tehniskie parametri)
Ierīces izmēri (W x H x D) cm 5.8 x 11.4 x 3.5
Displeja izmērs (W x H) cm 3.8 x 6.3 (2,6)
Displeja izšķirtspēja (W x H) pixels 240 x 400
Displeja tips TFT
Atmiņas karšu atbalsts microSD
Baterijas tips 2 x AA
Baterijas darbības laiks (stundās) 16
Bezvadu tīkls (WLAN) +
Bluetooth -
Ūdens drošība +
GPS augsta jūtība +
Iebūvēta atmiņa 850 MB
Bāzes karte +
Iespēja ielādēt kartes +
Svars (gr) 193
Garantija (gads) 2


Copyright © 2005
Interneta veikala discover.lv informācijas kopēšana un pārpublicēšana bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta. Autortiesības
Distances līguma noteikumi un atteikuma tiesības
Теl. (+371) 28816377, (+371) 28816577
E-mail: info@discover.lv

Šodien ir: 18.04.2024
Visi veikala piedāvājumi spēkā: 18.04.2024